DisplayDigitaal past ook bij u.

Het DisplayDigitaal scherm in de bouwmarkt.

Geen bouwklus is te groot, maar vaak kom je nog wat tekort en moet je naar de bouwmarkt om bij te halen. Net als deze impuls bezoekers wil de ondernemer ook klanten die gericht komen winkelen op de hoogte brengen van lopende acties en winkelinformatie. Dat kan heel eenvoudig met de digitale schermen van DisplayDigitaal. Dit kan lokaal worden geregeld of vanaf een hoofdkantoor maar ook een combi is mogelijk.

Door gebruik te maken van digitale schermen kunnen ook margemakers worden getoond die veel omzet voor de winkel opleveren, maar niet altijd in een folder staan. Vaak weten klanten niet altijd wat bij de bouwmarkt te koop is en wordt de klant er pas mee worden geconfronteerd als deze binnen is, dus mist het de potentiële klanten buiten de winkel. Een gemiste kans! Ook kan een ondernemer met DisplayDigitaal véél meer van zijn assortiment laten zien wat weer zorgt voor extra omzet.

Displaydigitaal scherm bouwmarkt

Ook voor de bouwmarkt inclusief:

Software

Welkompagina

Veilige omgeving

Persoonlijke online Portal

Online beheer omgeving voor uw Digital Signage

Wilt u meer informatie over de toepassing van een DisplayDigitaal scherm in uw bouwmarkt?

Omdat er heel veel mogelijk is met onze schermen begrijpen wij als geen ander dat u mogelijk nog wat meer informatie wilt of misschien zelfs wel een demonstratie. Geen probleem natuurlijk. Wij informeren u graag over de alle mogelijkheden die wij u kunnen bieden en wat met name onze schermen voor u in uw bedrijf kunnen betekenen.