DisplayDigitaal past ook bij u.

Het DisplayDigitaal scherm in de schoenenwinkel.

Of het nu de voorjaar, najaar of zomer of wintercollectie is, als ondernemer wil je de producten aan bestaande en potentiële klanten laten zien die langs de winkel lopen en die met aantrekkelijke acties kunnen worden overtuigd naar binnen te komen om te passen.

Via enkele simpele klikken binnen het DDi-concept van DisplayDigitaal stapt de ondernemer eenvoudig over van voorjaar naar het najaar en weer terug met seizoengerichte acties, dit om zo niet veel tijd te verliezen.Dit kan vooraf dagelijks, wekelijks, maandelijks of zelfs jaarlijks worden ingesteld om zo de handen vrij te hebben om klanten 100% te kunnen bedienen, maar ondertussen ziet het langslopende publiek wel wat de ondernemer verkoopt.

Displaydigitaal scherm schoenen

Ook voor de schoenenwinkel inclusief:

Software

Welkompagina

Veilige omgeving

Persoonlijke online Portal

Online beheer omgeving voor uw Digital Signage

Wilt u meer informatie over de toepassing van een DisplayDigitaal scherm in uw schoenenwinkel?

Omdat er heel veel mogelijk is met onze schermen begrijpen wij als geen ander dat u mogelijk nog wat meer informatie wilt of misschien zelfs wel een demonstratie. Geen probleem natuurlijk. Wij informeren u graag over de alle mogelijkheden die wij u kunnen bieden en wat met name onze schermen voor u in uw bedrijf kunnen betekenen.