DisplayDigitaal past ook bij u.

Het DisplayDigitaal scherm in de supermarkt.

Doordat er veel unieke klanten bij een supermarkt komen, wil de ondernemer aan iedereen alle aanbiedingen laten zien gedurende de openstelling van de winkel en dat blijven herhalen. Dat kan heel snel en makkelijk met de DisplayDigitaal digitale schermen, waarbij specifieke acties ook nog eens extra op verschillende tijden en dagen voor doelgroep gerichte benadering kunnen worden getoond.

Of wat te denken van direct inspelen op marktontwikkelingen of weersomstandigheden. Stijgt of daalt de temperatuur, direct kan content naar het seizoenmoment worden aangepast. Of bij een groot sportevenement worden Nederlandse medailles behaald, binnen enkele minuten kunnen party-producten in de acties. Snel schakelen en anticiperen is daarbij het woord wat bijdraagt aan omzetverhoging en hebben van tevreden klanten.

Voor ondernemers met meerdere vestigingen zeer interessant: één keer opmaken, één keer instellen en alles in één keer aansturen; het kan allemaal met DisplayDigitaal.

Displaydigitaal scherm supermarkt

Ook voor de supermarkt inclusief:

Software

Welkompagina

Veilige omgeving

Persoonlijke online Portal

Online beheer omgeving voor uw Digital Signage

Wilt u meer informatie over de toepassing van een DisplayDigitaal scherm in uw supermarkt?

Omdat er heel veel mogelijk is met onze schermen begrijpen wij als geen ander dat u mogelijk nog wat meer informatie wilt of misschien zelfs wel een demonstratie. Geen probleem natuurlijk. Wij informeren u graag over de alle mogelijkheden die wij u kunnen bieden en wat met name onze schermen voor u in uw bedrijf kunnen betekenen.